Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu taler ud: Valgte Dembélé over Mbappé

Nyheder - 19. oktober 2021
Bartomeu taler ud: Valgte Dembélé over Mbappé

Hovedparten af fodboldfans ville i dag nok vælge at have Kylian Mbappé på sit hold fremfor Ousmane Dembélé. Hvad man i 2017 næppe kunne have spået var, at Dembélé ville pådrage sig den ene skade efter den anden og selvom han nu har været i Barca i fire år, så har han kun spillet 118 kampe.

Skaderne er væltet nedover franskmanden og i et interview med Esport3 fortæller han, at klubben faktisk havde muligheden for at hente Kylian Mbappé, men at Ernesto Valverde hellere ville have Dembélé.

- Mbappé var på bordet, men træneren foretrak Dembélé, da han gerne ville have en spiller, som kunne åbne banen op. Dembélé og Coutinho er blandt de spillere, som ikke har mødt forventningerne. Spillere, som har kostet mange penge.- Denne slags ting sker i fodboldens verden. Da vi hentede spillerne jublede alle klubbens fans. Det var også træneren, som ønskede Griezmann til klubben og der blev insisteret i et helt år. Griezmanns signing blev vurderet som afgørende, da Suárez døjede med skader i den pågældende sæson.

Bartomeu bekræfter dermed at Barca i 2017 havde mulighed for at hente Kylian Mbappé før han for alvor trådte ind på den store scene, men at man i stedet smed sine penge i Dortmund for at hente Dembélé, som desværre har været skadet lige siden nærmest.

I dag er Dembélé også skadet, men efter flere måneder på sidelinjen forventes han at kunne optage træningen med sine holdkammerater i denne uge og være klar til kamp om en lille uges tid. Om det bliver tilfældet er op til Dembélé selv, lægerne og Koeman at beslutte.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder