Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Gerard Piqué: Vinicius var enig med Barca

Nyheder - 20. oktober 2021
Gerard Piqué: Vinicius var enig med Barca

©


Om få dage står Vinicius på Camp Nou sammen med sine holdkammerater fra Real Madrid. I aftes scorede Vinicius et utroligt smukt mål for Real Madrid, og han kunne faktisk have været i Barca den dag i dag. Det afslører Piqué på et livestream med Ibai Llanos på Twitch. Her kommer Piqué ind på flere emner.

Om Vinicius
- Vinicius havde en masse talent. Vidste du, at han faktisk var tæt på at skifte til Barca? De bød ham det dobbelte af, hvad Real Madrid tilbød ham. Jeg talte med ham personligt før han skiftede til Real Madrid og han sagde, at aftalen med Barca stort set var i hus. Jeg kan ikke huske detaljerne, men jeg skulle have præsenteret ham for truppen, men i sidste øjeblik tilbød Real Madrid endnu mere og så skiftede han dertil.

Om Ansus straffespark mod Valencia (i søndagens kamp)
- Hvad med alle de straffespark, som der er blevet fløjtet på Bernabeu? Folk, som kender til fodbold ved, at det her var et straffespark. 100%. Det straffespark ville blive givet på Bernabeu uden tvivl. Husker du Juanfran og Osasuna? To gange blev han nedlagt i feltet, to klare straffespark, men i stedet fik han to gange gult kort og blev udvist! Stakkels Juanfran blev nedlagt to gange, men bliver sendt ud. Jeg kritiserer ikke. Jeg synes bare at det er sjovt.

Feste efter et nederlag
- Hvis du taber eller har en dårlig dag på banen, så holder du ikke fest dagen efter. Men folk skal forstå, at vi (spillere) også har et liv at leve ligesom alle andre. Vi forsøger at gøre vores bedste på banen og nogen gange fungerer det ikke.

Festen efter 2-6 på Bernabeu
- Der er en sjov detalje fra den aften da vi vandt 6-2 på Bernabeu. En Real Madrid-spiller gik i byen for at feste efter nederlaget. Og han løb ind i en Barca-spiller. Jeg siger ikke hvem det var.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder