Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Barca binder Ansu Fati til 2027

Nyheder - 20. oktober 2021
Officielt: Barca binder Ansu Fati til 2027

© FC Barcelona


FC Barcelona bekræfter onsdag aften, at klubben har forlænget med Ansu Fati frem til 2027. Dermed har man fulgt op på forlængelsen af Pedri og holder nu også fast i Ansu Fati, der netop er vendt tilbage fra en lang skade.

Barca skriver, at parterne er nået til enighed om en kontraktforlængelse frem til 2027 og samtidig er Ansu Fati blevet udstyret med en frikøbsklausul på godt og vel 7,5 milliarder kroner.

- FC Barcelona og Ansu Fati er nået til enighed om en kontraktforlængelse frem til 30. juni 2027. Frikøbsklausulen lyder på 7,5 milliarder kroner, skriver Barca.Her til aften har Ansu Fati og hans familie været forbi Barcas kontor for at skrive under og i morgen klokken 12.00 tages der billeder og der bliver holdt pressemøde.

Dermed kan mange Barca-fans ånde lettet op. Ansu Fati forlader næppe Barca i den kommende fremtid og med hans enorme potentiale er man nu garanteret god fodbold på Camp Nou.

Ansu Fati får lov til at fejre sin kontraktforlængelse i den næste kamp når Real Madrid kommer på besøg. Det er altså den første kamp efter at han har underskrevet sin nye, lange kontrakt med Barca.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder