Annonce


Annonce

Annonce

Piqué er nu den mest scorende forsvarsspiller i CL

Champions League - 21. oktober 2021




Gerard Piqué reddede i aftes Barca, da hans enlige mål mod Dynamo Kiev gjorde udfaldet og sikrede catalanerne tre vigtige point. Endnu engang var det en sløv omgang fodbold, som spillerne leverede, men sejren kom i hus og den betyder måske en smule ekstra fra Piqué.

Barcas vicekaptajn er nu den mest scorende forsvarsspiller nogensinde i Champions League sammen med Roberto Carlos. Således var målet i går nummer 16 for Piqué hvilket er samme antal som Roberto Carlos nåede op på i sin karrieren. Der er næppe nogen tvivl om, at Piqué ønsker at snuppe rekorden helt for sig selv.



Mest scorende forsvarsspiller i Champions League
16 Gerard Piqué
16 Roberto Carlos
15 Sergio Ramos
15 Iván Helguera
12 Dani Alves

Piqué hopper altså over Sergio Ramos, som slet ikke har spillet med i turneringen i denne sæson, da han siden skiftet fra Real Madrid til PSG har været skadet. Derudover satte Piqué også en anden milepæl, da han med sit mål er Barcas ældste spiller nogensinde til at score i Champions League. Tidligere sad Sylvinho på den titel.

Piqué får mulighed for at gå forrest i køen når Barca igen møder Dynamo Kiev om under to uger. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué er nu den mest scorende forsvarsspiller i CL

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder