Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Dani Alves på Camp Nou: Venter på ny klub

Transfermarked - 21. oktober 2021




Dani Alves er uden klub efter at han ophævede sin kontrakt i Sao Paulo. For nyligt blev han spottet i Barcelona og i går var han taget ind på Camp Nou for at overvære Barcas kamp mod Dynamo Kiev. Her blev brasilianeren næppe underholdt, da Barca ikke leverede nogen god præstation.

Det til trods kunne han juble over Piqués enlige scoring, som holdt kampen ud, og derfor lever Barca fortsat i turneringen. Men spørgsmålet er om man får tilknyttet Dani Alves til truppen.

I hvert fald har han udtalt, at Barca bare skal ringe hvis de får brug for ham. Han er uden klub og er klar til at trække i Barca-trøjen igen, men journalister tæt på klubben erfarer, at klubben ingen interesse har i det. Klubben vil væk fra at hente ældre spillere og i stedet give chancerne til de yngre kræfter.

- Jeg forlod Barca i sin tid med beskeden om, at hvis de får brug for mig, så ville jeg være til rådighed uanset hvor klubben befinder sig. Hvis Barca mener, at de kan bruge mig, så kan de bare ringe, forklarede Dani Alves i et interview for få dage siden.

Det var netop den udtalelse, der pludselig åbnede døren for et skifte til Barca, men som altså hurtigt blev skudt ned. I går var han så på Camp Nou som fan, men om Barca ser en mulighed i at hente Dani Alves til klubben igen må tiden vise. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dani Alves på Camp Nou: Venter på ny klub

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder