Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Overblik: Stillingen i gruppe E

Champions League - 21. oktober 2021




Klokken 18.45 i går spillede Barca hjemme mod Dynamo Kiev mens Benfica klokken 21 tog imod Bayern München i den anden gruppekamp. Overordnet set gik det præcis, som Barca kunne håbe, da de selv vandt deres kamp mens Bayern München vandt deres kamp.

Barca slutter næppe gruppen af på en førsteplads. Dertil er Bayern München simpelthen alt for stærk og inden kampen i går havde tyskerne seks point for de to første kampe mens Benfica havde fire. Altså er det andenpladsen, som Barca skal jagte og dermed passede en tysk sejr rigtig fint for Barca i går.



Stillingen i gruppe E
1. Bayern München: 3 kampe, 9 point
2. Benfica: 3 kampe, 4 point
3. FC Barcelona: 3 kampe, 3 point
4. Dynamo Kiev: 3 kampe, 1 point

Der resterer endnu tre runder, så alle muligheder er fortsat åbne for Barca, men det kræver nogle bedre præstationer i de afgørende kampe. Barca møder først Dynamo Kiev på udebane efterfulgt af en hjemmekamp mod Benfica. Hvis Barca kan hive seks point hjem i disse to kampe og Benfica samtidig taber til Bayern München på Allianz Arena, så ser det pludselig fornuftigt ud.

Barca slutter gruppespillet af på Allianz Arena ude mod Bayern München den 8. december. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Overblik: Stillingen i gruppe E

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder