Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Flest CL-kampe: Piqué udligner Puyol

Champions League - 21. oktober 2021
Flest CL-kampe: Piqué udligner Puyol

© Getty Images


Gerard Piqué satte rekord i går, da han blev den mest scorende forsvarsspiller i Champions League sammen med Roberto Carlos. 16 mål er Piqué nu oppe på og taget i betragtning af, at han stadig har kampe i benene, vil han helt sikkert forsøge at gå alene på toppen.

Men også på en anden liste steg Piqué i går. Således udlignede han Carls Puyols antal kampe i Champions League for Barca. I går spillede Piqué sin Champions League-kamp nummer 120 hvilket er samme antal som Puyol. Det giver Piqué en femteplads på flest kampe i Champions League af en Barca-spiller.

På fjerdepladsen finder man Sergio Busquets, som fortsat er aktiv og fortsat får spilletid hvorfor han næppe bliver overhalet lige om lidt. Busquets har spillet 122 kampe mens Iniesta på tredjepladsen er oppe på 132 kampe. På andenpladsen finder man Messi med 149 kampe mens Xavi sidder på førstepladsen med hele 157 kampe.

Der er altså lang vej for Piqué hvis han vil helt op til Messi og Xavi, men han spiller stadig alle kampe og lader fortsat til at kunne bidrage til holdet, som i går, hvor han spillede en udmærket defensiv kamp, men kom også frem og fik scoret kampens enlige mål.

Piqué rykker sig fri fra Puyol på listen når Barca møder Dynamo Kiev på udebane om små to uger.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder