Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Jordi Alba risikerer at misse El Clásico

Skader - 21. oktober 2021Jordi Alba risikerer at misse El Clásico

© Getty Images


Jordi Alba er netop vendt tilbage fra en skade, men er muligvis skadet endnu engang. Selvom han spillede hele kampen mod Dynamo Kiev i aftes, så pådrog han sig en ankelskade undervejs og måtte have is på efter opgøret. Han bekræftede selv, at han havde slået sin ankel, men endnu er der ingen meldinger om omfanget.

Da Alba var skadet fik Baldé sin chance til at vise sig selv frem, men han blev lynhurtigt skadet og er heldigvis tilbage. Han kan komme i spil til El Clásico hvis det viser sig, at Alba må sidde ude med en ankelskade.

- Ja, jeg har slået min ankel, men jeg ved ikke mere lige nu, forklarede Jordi Alba i mixed zone efter opgøret mod Dynamo Kiev, hvor han lagde op til kampens enlige mål, som blev sparket i kassen af Gerard Piqué, som dermed i øvrigt blev den mest scorende forsvarsspiller i Champions League sammen med Roberto Carlos.

Med en forslået ankel er Jordi Alba nu tvivlsom til El Clásico og man vil først træffe en beslutning lørdag om hvorvidt han skal spille eller ej. Lige nu tyder det dog på, at han nok skal blive klar, men Barca selv har ikke meldt noget ud endnu, så spændingen varer ved lidt endnu.

Barca tager imod Real Madrid søndag eftermiddag klokken 16.15. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

13 min. Ez Abde: "Opgive muligheden for at spill...
1 t. Barca-spillere, som stadig er med ved VM...
2 t. Ter Stegen: "Det er svært at finde de re...
3 t. Sergi Roberto er klar til at forlænge si...
4 t. Barca har ikke lukket muligheden for at ...
5 t. Xavi og Kessié mødtes i mandags. Her for...
6 t. I kampen mod Marokko blev Gavi den yngst...
8 t. Frenkie de Jong er i karantæne til en po...
9 t. Joao Felix er klar til at skifte. Han vi...
10 t. Frenkie de Jong er på fjerdepladsen over...

Ugens mest læste

Seneste nyheder