Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stor og smuk tifo åbner op for El Clásico

El Clasico - 22. oktober 2021
Stor og smuk tifo åbner op for El Clásico

© FC Barcelona


Sæsonens første El Clásico er lige på trapperne og om få dage fløjtes verdens største fodboldkamp på klubplan i gang. FC Barcelona tager imod Real Madrid på søndag og til den lejlighed har Barca valgt at skabe en kæmpe tifo, som tager imod spillerne.

Camp Nou er kendt for at blive klædt i de flotte blå og røde farver til de helt store opgør og selvom Barca ikke har kunne fylde stadion i denne sæson, så forventer man flere tilskuere til El Clásico og i den forbindelse har man lave en gigantisk tifo.

Med et stort banner på langsiden fremgår teksten 'Barça, ara i sempre' (Barca, nu og altid) mens der på de korte sider står Som-Hi Culers (Vi er Culers). Resten af stadion bliver fyldt med røde og blå farver. En ting man kan frygte er, at der igen kun kommer 40-50.000 mennesker på lægterne og så vil tifoen næppe få den ventede effekt.

Men taget i betragtning af, at det er El Clásico, så må det formodes, at fans tager på stadion og fylder det godt op så Barca forhåbentligt kan få den tredje sejr i træk. Det er i hvert fald kravet, at Barca vinder kampen således at man kan rykke sig tættere på toppen i La Liga, hvor han har fået en historisk ringe start.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder