Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Afsløret: Disse tre klubber bød på Ansu Fati

Transfermarked - 22. oktober 2021Afsløret: Disse tre klubber bød på Ansu Fati

© Getty Images


Ansu Fati kunne få timer efter Champions League-kampen mod Dynamo Kiev sætte sin underskrift på sin nye kontrakt med Barca. Dermed er han Barca-spiller frem til 2027 og hvis en klub ønsker at købe ham fri inden, så kræver det 1 milliard euro. En kæmpe kontrakt til den bare 18-årige spiller, som fylder 19 år om ni dage.

Men Ansu Fatis kometkarriere har også fået øjnene op for øvrige klubber. Således har han været en interessant spiller at følge for mange af de store europæiske klubber og på sit pressemøde i går afslørede Ansu Fati selv, at han havde modtaget tilbud fra andre klubber, men at Barca var hans prioritet.

- Jeg gjorde det klart fra start til min agent, Jorge Mendes, at min prioritet var at blive i Barca. Den besked forstod han til punkt og prikke. Jeg er glad for, at vi nu er blevet enig om en aftale og at klubben stoler på mig, forklarede Ansu Fati på sit pressemøde i går og fulgte op:- Jeg havde tilbud fra andre klubber, men min drøm har altid været at triumfere i Barca og derfor ønskede jeg at blive.

Ifølge COPE var der tre klubber, som var længst fremme i jagten på Ansu Fati selvom det aldrig blev til noget. PSG, Liverpool og Manchester United tilbød Ansu Fati en kontrakt, men han valgte altså med at acceptere kontraktudspillet fra Barca og efter forhandlinger frem og tilbage kunne parterne endelige enes og nu er kontrakten underskrevet og Ansu Fati vil helt sikkert forsøge at fejre forlængelsen med mål mod Real Madrid på søndag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

13 min. Xavi: "Mangel på lederskab i næste sæson...
1 t. Xavi: "Siden jeg er blevet Barca-træner ...
3 t. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
5 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
7 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
8 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
9 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
10 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
11 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
12 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...

Ugens mest læste

Seneste nyheder