Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca vil snuppe Mbappé foran Real Madrid

Transfermarked - 22. oktober 2021
Medie: Barca vil snuppe Mbappé foran Real Madrid

© Getty Images


Barca har været i økonomiske problemer siden Covid-19 gjorde sit indtog, men Joan Laporta har formået at presse de økonomiske udgifter ned og nu begynder indtægterne at stige gradvist jo mere samfundet åbnes op igen. Det har kostet sin pris - bl.a. med afskeden af Messi - men klubben tror på, at man kan komme tilbage på sporet.

I sommerens transfervindue var Real Madrid på jagt efter PSG's Kylian Mbappé, som også ønskede at skifte. Der var tale om en pris på astronomiske 200 millioner euro, men skiftet blev aldrig gennemført, da PSG formåede at holde fast i Mbappé. Efterfølgende gik historien på, at Real Madrid ville kapre Mbappé til januar, hvor de skal betale, eller vente til sommer, hvor Mbappé vil være helt gratis - medmindre han forlænger sin kontrakt i PSG inden da.

Men nu meddeler den madrilenske avis Marca, at Barca har tænkt sig at gå ind i kampen om Mbappé. Barca er nemlig velvidende om, at det maksimale man må udbetale i løn stiger til næste sæson og derfor er der rum til at yde mere og samtidig vil Barca have flere penge mellem hænderne.

Da Joan Laporta kom til magten i klubben gik 110% af indtægterne til lønudbetaling hvilket var 35% for meget. Derfor måtte man skille sig af med Messi samtidig med at flere spillere måtte ned i løn. Men i næste sæson vil der være langt mere styr på situationen og det vil Barca udnytte til at forstærke sig med Mbappé, skriver Maca.Barcas vicepræsident, Eduard Romeu, udtalte for nyligt, at der nok går to år før man kan købe stort ind, men det er slet ikke sikkert, at det varer så længe. Klubben er nemlig udmærket klar over, at man har behov for at forstærke sig, og hvis man kan hente Mbappé på en fri transfer til sommer, så vil klubben absolut overveje situationen nøje.

Det bliver dog svært, da Mbappé for nogle uger siden i et interview gjorde det klart, at hvis han skulle have skiftet klub i sommers, så var det kun til Real Madrid. Det kræver derfor et stort stykke arbejde hvis Barca skal formå at snuppe Mbappé for snuden af Real Madrid, men der er set langt mere mærkværdige ting i fodboldens verden og med en verdensklassespiller som Mbappé, der kan komme på en fri transfer, så er der næppe tvivl om, at de store europæiske klubber slikker sig om munden.

Det, som kan vælte det hele for Barca er naturligvis den løn, som Mbappé kommer til at kræve. Barca har ikke råd til at sætte det hele over styr efter dette års enorme nedjusteringer. Men i takt med at pengene strømmer ind igen må tiden vise, om der reelt set er rum til at hente MbappéLynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder