Annonce


Annonce

Annonce

El Clásico: Ansu Fati mod Vinicius Junior

El Clasico - 23. oktober 2021
Ansu Fati er fremtidens mand i Barcas angreb mens Vinicius Junior er fremtidens mand i Real Madrids i angreb. I morgen mødes de på Camp Nou og for første gang er det med Ansu Fati som nummer 10 for Barca og en af de vigtigste brikker på Barcas hold.

På samme tid har Vinicius Junior ramt en god form sammen med Karim Benzema, så i øjeblikket er Real Madrids angreb noget farligere end Barcas, da Memphis Depay ikke får scoret så mange mål som i indledningen af sin Barca-karriere. Derudover har man problemer med at få indkørt en tredje angriber. Men Kun Agüero og Ousmane Dembélé er tilbage.

Ansu Fati har for Barca scoret 13 mål i 34 kampe for Barca i La Liga mens Vinicius Junior har scoret 12 mål i 90 kampe. Det er en betydelig forskel, men det tog også tid for Vinicius Junior at komme til sig selv på Real Madrids hold, hvor han i denne sæson for alvor er blomstret og typisk også får leveret varen inde på banen.

I forhold til El Clásicos har både Ansu Fati og Vinicius Junior scoret hver et mål. Vinicius Junior scorede i El Clásico tilbage i marts 2020 mens Ansu Fati scorede i sidste sæson, hvor han gjorde det til 1-1, men Barca tabte alligevel 1-3 på Camp Nou.

Søndag vil de to stortalenter stå over for hinanden og de begge vil utvivlsomt forsøge at give det bedste de har lært. For Barca er en sejr vigtig, da de dermed kan overhale Real Madrid i tabellen mens et nederlag til catalanerne vil se Real Madrid rykke endnu længere væk. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


El Clásico: Ansu Fati mod Vinicius Junior

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder