Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Memphis Depay kan ikke score i åbent spil

El Clasico - 25. oktober 2021
Memphis Depay kan ikke score i åbent spil

© Getty Images


Da Memphis Depay landede i Barca i sommers og deltog i træningskampene viste han individuel klasse og skabte håb for Barcas offensiv efter at Lionel Messi blev smidt ud. Selvom ingen kan erstatte det, som Messi leverede, så var der alligevel et håb at få inkluderet Memphis ind i spillet. Men det har ikke været godt.

Således har Memphis Depay ikke scoret i åbent spil siden august. Dengang scorede han mod Athletic Bilbao og Getafe, men har siden kun scoret to mål på straffespark og heldet ser ud til at være opbrugt. Han kommer af og til frem til noget, men umiddelbart er han for let at lukke ned for modstanderen. Det så man specielt i går mod Real Madrid, hvor han virkelig kom til kort gennem hele kampen.I første halvleg startede Memphis ude på venstre kanten med Ansu Fati mere centralt. Her kom Memphis ikke frem til særlig meget mens Ansu Fati var lukket helt ned. At Ansu Fati skulle ind og spille centralt lige pludselig ramte Barca hårdt. Desuden forsøgte Alba at hjælpe Memphis ved at storme med frem i hvert angreb, men det lykkedes ikke at overrumple madrilenerne.

Memphis Depay mistede desuden også bolden i et angreb, som endte med at David Alaba kunne score kampens første mål. Alt i alt var det en skuffende debut i El Clásico for Memphis Depay, der altså ikke scorer de forventede mål lige for tiden. Med to måneder uden mål i åbent spil skal der til at ske noget og det er op til Ronald Koeman at samarbejde med sin landskamp for at få gang i målene igen.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder