Annonce


Annonce

Annonce

De Jong og Piqué spillede med skader

Skader - 25. oktober 2021




Op til kampen mod Real Madrid var den største tvivl omkring Jordi Alba. Venstrebacken havde pådraget sig en mindre ankelskade, men fik angiveligt indsprøjtninger således at han kunne deltage i kampen mod Real Madrid. Han spillede kampen til ende, men i stedet var fokus på nogle andre spillere efter kampen.

Således meldes det i spanske medier, at Piqué op til kampen også døjede med en skade, som klubben dog havde holdt hemmelig. Altså klubben havde ikke offentliggjort noget omkring skaden og man vurderede, at Piqué alligevel kunne spille kampen.

Derudover spillede Frenkie de Jong også med en skade og han blev da også pillet ud undervejs i anden halvleg. Han kunne sagtens være blevet skiftet ud tidligere, for han var tydeligvis ikke på toppen og leverede sin måske dårligste præstation i Barca-trøjen.

Det er skidt nyt for Barca, hvis de to spillere må sidde ude med skader. Barca er ikke godt kørende og man har derfor brug for at alle mand kan bidrage såfremt der bliver behov for det. Nu får Barca to dage til at forberede sig til onsdagens udekamp mod Rayo Vallecano og selvom Barca på papiret er et bedre hold, så har de bevist, at de kan få problemer mod alle hold. Derfor er der brug for at alle mand er klar.

Om Piqué og De Jong spiller med mod Rayo får man et svar på i løbet af de kommende dage. Lægerne vil tilse dem både i dag mandag og i morgen tirsdag før man tager en endelig beslutning. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Jong og Piqué spillede med skader

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder