Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Pedri skadet på ny

Skader - 25. oktober 2021
Medie: Pedri skadet på ny

© Getty Images


Pedris enorme sæson sidste år har sat sine spor. Han har ikke ligefrem leveret varen i de kampe han har fået i denne sæson og nu har han været ude i adskillige uger med en skade. Ifølge AS oplever han dog et tilbagefald, som gør, at han er ude i endnu længere tid. Han holder dog fast i et spinkelt håb.

Således skriver medier, at Pedri søndag oplevede store smerter og at han skal undersøges i dag. Umiddelbart er der tale om et stort tilbagefald, som betyder, at han må sidde ude i flere uger. Men scanningen i dag mandag bliver afgørende og der er et lille håb for, at det ikke er noget større tilbagefald.Den 14. september mod Bayern München begyndte skaderne at vælte nedover Pedri. Han har ikke været på toppen lige siden. Søndag deltog han i en let omgang træning på træningsbanen, men måtte hurtigt opgive på grund af smerter. Lægerne har planlagt en scanning af Pedri i dag og her vil man forsøge at finde omfanget af de nye problemer.

Pedri har allerede haft to tilbagefald i denne sæson, men den seneste i rækken lader til at være mere kompliceret, da lægerne har planlagt en scanning og spørgsmålet er om man nu skal vente endnu længere tid på at få Pedri tilbage på banen. AS vurderer, at man ikke kommer til at se Pedri på banen før december.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder