Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Ansu Fati ude mod Rayo Vallecano

Skader - 27. oktober 2021
Ronald Koeman bekræftede i går, at Ansu Fati døjede med problemer, og i dag kan Barca meddele, at angriberen ikke rejser med til Madrid. Hvad omfanget er vides endnu ikke, men heldigvis er der tale om det højre knæ og ikke det venstre, som han senest er blevet opereret i.

Ansu Fati var ude i 10 måneders tid efter adskillige indgreb i sit venstre knæ og med det knap så spændende spil som Barca diskede op med i mellem tiden, var han et frisk pust at få tilbage. Og han viste straks, at han er motiveret til at levere en god sæson. Men nu er han gået i stykker igen.

Barca meddeler således, at Ansu Fati har problemer med sit højre knæ og at han ikke rejser med til Madrid i dag selvom han egentlig blev udtaget af Ronald Koeman i går. Dermed må træneren tænke i nye baner forud for opgøret i aften, som næppe bliver en walkover for catalanerne.

Undervejs i søndagens El Clásico kunne man da også se Ansu Fati tage sig til knæet efter en duel, men han spillede alligevel videre og blev senere pillet ud netop på grund af ubehag. Umiddelbart vurderes det ikke til at være slemt, og i første omgang er han ude af kampen i aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Ansu Fati ude mod Rayo Vallecano

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder