Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Skadet Roberto misser Alavés-kampen

La Liga - 29. oktober 2021
Skadet Roberto misser Alavés-kampen

© Getty Images


Adskillige spanske medier melder, at Sergi Roberto er tvivlsom til kampen mod Alavés. Efter den skuffende kamp mod Rayo Vallecano sluttede Roberto af med smerter og det må derfor formodes, at Sergi Barjuan ikke udtager ham til kampen mod Alavés i morgen aften.

Sergi Barjuan står i spidsen for Barca når catalanerne møder Alavés i morgen aften på Camp Nou. Det gør han fordi, at Ronald Koeman blev fyret efter nederlaget til Rayo Vallecano. Roberto trænede i går i fitnesslokalet efter en hurtig tur på græsset for at hilse på Sergi Barjuan.

Her blev Roberto mødt af Ansu Fati og Pedri, som begge døjer med skader. Ansu Fatis skade er ikke slem, men det forventes, at han alligevel sidder over mod Alavés for at blive helt klar til kampen mod Dynamo Kiev. Der er altså en håndfuld skader i Barca-truppen selvom flere er vendt tilbage. Pedri ventes ude hele november mens Dembélé er lige på vippen til at få det grønne lys.

Under normale omstændigheder burde Barca kunne slå Alavés uden en spiller som Sergi Roberto, men situationen taget i betragtning har Barca problemer med alle hold og det bliver derfor spændende at se, om der kommer en trodsreaktion fra spillerne i morgen.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder