Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Skaderne fortsætter: Også Piqué måtte udgå

Skader - 31. oktober 2021
Skaderne fortsætter: Også Piqué måtte udgå

© Getty Images


Frenkie de Jong, Ansu Fati, Martin Braithwaite, Sergi Roberto, Pedri, Ronald Araujo og Ousmane Dembele. Og nu også Sergio Agüero og Gerard Piqué. I alt ni Barca-spillere har problemer i disse dage - syv før kampen mod Alavés og ni efterfølgende.

Heldet har ikke været på Barcas side når det kommer til skader. Og af den grund har der været stor fokus på Barcas lægestab blandt klubbens tilhængere på de sociale medier: Der bliver givet grønt lys alt for hurtigt, da flere spillere bliver skadet efter et comeback mens den generelle tilgang til skaderne ikke lader til at blive taget hånd om.

Sergio Agüero udgik i går med vejrtrækningsproblemer og blev kørt til hospitalet. Hvad status er på argentineren vides endnu ikke, men det blev endnu værre senere i kampen, da Gerard Piqué måtte udgå og give plads til Clement Lenglet. Dermed er Barca nu oppe på ni ukampdygtige spillere og det er med til at sætte sit præg på holdet og spillet.

Frenkie de Jong, Ansu Fati, Pedri, Dembélé, Piqué og Agüero må formodes at være faste startere når de er friske mens Ronald Araujo er tæt på at slå sit navn fast i start 11'eren ligesom Sergi Roberto får utrolig mange kampe fra start. Så der er tale om adskillige vigtige spillere i den nuværende trup, som er ude af forskellige årsager.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder