Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lionel Messi: Laportas ord sårede mig

Nyheder - 1. november 2021
Lionel Messi: Laportas ord sårede mig

© Sport


Mange mener, at Lionel Messi blev smidt ud af Barca af Joan Laporta mens andre tror på, at økonomien spillede den afgørende rolle. Det er velkendt, at Barca kunne have holdt fast i Messi hvis præsident Laporta accepterede CVC-aftalen med La Liga, men Laporta afviste. I dag bekræfter Laporta, at han overvejer at acceptere den alligevel.

Laporta har siden været ude og sige, at han gik og håbede på, at Messi ville tilbyde at spille gratis. De ord sårer Messi, som forsøgte alt for at blive i Barca, men på intet tidspunkt kom klubben med spørgsmålet om Messi kunne tænke sig at spille gratis for at blive. Det fortæller han i et interview med Sport.

- Hans ord sårede mig. Jeg mener ikke, at der er grund til at han skal sige sådan noget. Det er som at tage bolden fra dig og ikke acceptere ansvaret. Ved at sige sådan noget skaber det tvivl og jeg synes ikke, at jeg fortjener det, fortæller Messi og følger op:

- Sandheden er, som jeg forklarede ved min afskedsceremoni, at jeg gjorde alt for blive. På intet tidspunkt spurgte klubben mig om jeg ville spille gratis. De spurgte om jeg ville reducere min løn med 50% som jeg gjorde uden tøven. Jeg var villig til at hjælpe klubben endnu mere end det.

- Mit ønske og min families ønske var at blive i Barcelona. Ingen spurgte mig om jeg ville spille gratis. Jeg synes, at præsidentens (Laportas) ord var upassende.

Har du talt med Laporta siden skiftet?
Nej.Vil du retur til Barca når din PSG-kontrakt udløber?
- Jeg ved ikke om det sker når min kontrakt udløber. Men hvad jeg ved er, at jeg helt sikkert vil tilbage og bo i Barcelona og vi vil leve vores liv i byen. Det er hvad både min kone og jeg ønsker. Jeg ved ikke om det bliver når min kontrakt med PSG udløber, men vi ender i Barcelona, det er sikkert.

Hvad med Barca som klub?
- Ja. Jeg har altid sagt, at jeg ville elske at hjælpe klubben hvis jeg kan være brugbar. Jeg ville elske at være sportsdirektør på et tidspunkt. Jeg ved ikke om det bliver i Barca eller ej. Eller om det bliver noget helt andet. Hvis chancen dukker op, så vil jeg gerne tilbyde min hjælp fordi jeg elsker klubben og jeg ønsker, at klubben har det godt.

Taler du stadig med dine tidligere holdkammerater i Barca?
- Ja, jeg taler med Kun Agüero, selvom vi ikke var holdkammerater i Barca, men han er en god ven. Jeg taler også med Busquets og Jordi Alba.

Følte du støtte fra dem da du skiftede? Var der nogen, som skuffede dig?
- Nej, jeg blev ikke skuffet af nogen. Jeg kender dem alle så godt. De mennesker, som jeg forventede ville støtte mig, dukkede også op. Vi var alle overraskede over situationen. Jeg kunne mærke støtten hele vejen igennem.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder