Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca vil udleje Alex Collado til januar

Transfermarked - 2. november 2021Barca vil udleje Alex Collado til januar

© Getty Images


Alex Collado var godt på vej videre i karrieren i sommers, da Club Brügge meldte sin interesse. Der var gensidig interesse fra alle parter og Collado valgte derfor at forlade Barcas træningslejr i Tyskland for at tage hjem og få styr på sin fremtid.

Barca tog på træningslejr i Tyskland i et par dage i sommers, hvor Collado også blev udtaget. Men med tilladelse fra klubben forlod han lejren for at rejse hjem og få forhandlet sin nye aftale på plads med Club Brügge. På samme tid påbegyndt Barca processen for at få ham udskrevet fra truppen for at frigøre en plads til en ny spiller.

Desværre gik handlen med Club Brügge i vasken og Barca må lynhurtigt omstille sig og mens Collado skulle forsøge at finde en ny interesseret klub. Her kom Sheffield United på banen, men også den handel gik i vasken på sidste transferdag. Det endte med at Alex Collado aldrig kom videre - og det har sat sine spor.

Han er ikke interesseret i at spille for Barcas B-hold og da klubben havde udskrevet ham fra førsteholdets trupliste kan han heller ikke spille på førsteholdet. Han er derfor lige nu ude i en håbløs situation, hvor han ingen spilletid får. Men til januar er Barca klar til at udleje ham til trods for at Xavi kommer til som træner meget snart og måske har planer med Collado.

Faktum er dog bare, at selvom Xavi skulle komme til med planer for spilleren, så må Collado ikke spille, da han ikke er registreret. Derfor er en lejeaftale frem til slutningen af sæsonen det bedste for alle. Og til sommer vil man så re-vurdere situationen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

48 min. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
1 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
3 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
5 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
7 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
9 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
9 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...
10 t. N'Golo Kanté forventes at forlade Chelse...
11 t. Lionel Messis karriere i tal: 1000 kampe...
12 t. FC Barcelona forsøger stadig at finde fo...

Ugens mest læste

Seneste nyheder