Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ansu Fati dedikerede sit mål til Kun Agüero

Champions League - 3. november 2021
Ansu Fati dedikerede sit mål til Kun Agüero

© Getty Images


Ansu Fati snuppede overskrifterne i aftes, da han scorede kampens enlige mål i opgøret mellem Dynamo Kiev og Barca. Det var tre tiltrængte point, da man nu med en sejr over Benfica i næste spillerunde kan sikre sig videre deltagelse i Champions League.

Efter opgøret dukkede Ansu Fati op til et interview og her fortalte han, at han dedikerede sit mål til Kun Agüero. Det kunne man også se i jubelscenen, da Ansu Fati holdt hånden op på samme måde som Agüero plejer at gøre det.

- Det var en god sejr. Vi er virkelig glade og nu skal vi fortsætte med at kæmpe. Det afhænger af os selv om at komme videre fra gruppen og nu skal vi møde Benfica og Bayern München, hvor vi kommer til at give alt. Vi var klar over, at denne kamp var meget vigtig, forklarede Ansu Fati efter opgøret.- Rent fysisk var det lidt hårdt for mig, men alle spillere ønsker at spille sådan en kamp. Jeg skal være klar og få noget rytme i benene igen og stille og roligt lande efter min skade. Det var en vigtig dag og træneren gav mig chancen på banen fra start.

- Målet kom efter et indlæg fra Mingueza, som jeg tror De Jong fik rettet af og så sparkede jeg til bolden alt, hvad jeg kunne. Sejren dedikerer jeg til Kun Agüero for det som han går igennem. Han tilføjer meget til holdet og nu er han ude i noget tid. Sejren er til ham og jeg håber, at han snart er tilbage.

Der er ingen tid til at fejre sejren. Om få dage skal Barca endnu engang spille på udebane når de møder Celta Vigo på Balaidos.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder