Annonce


Annonce

Annonce

Ousmane Dembélé er tilbage efter 164 dage

Skader - 3. november 2021




Den 22. maj 2021 i kampen mod Eibar. Det var senest man så Ousmane Dembélé på banen iført en Barca-trøje. Efterfølgende blev han skadet i en EM-kamp for Frankrig og han har været ude lige siden. Indtil i går, hvor han endelig kunne trække i arbejdstøjet og igen vise sine fodboldkvaliteter.

Det er 164 dage siden, at Dembélé senest spillede for Barca og nu er han endelig tilbage. Klubben håber på, at han kan holde sig skadesfri og at man endelig kan nyde godt af hans kvaliteter over længere tid. Samtidig arbejdes der bag kulissen på en kontraktforlængelse med franskmanden, så klubben har stadig tiltro til ham.

Dembélé kom på banen i aftes efter 65 minutter, da han erstattede Gavi, som løb rundt med et gult kort. Og straks begyndte Dembélé at sætte sit præg på kampen med sine flotte løb og atypiske skud på mål ud af det blå. Han kom ikke på tavlen, men det var tydeligt, at han kom med en helt anden form for angrebsspil end de øvrige Barca-spillere.

Dembélé kom til skade med sit knæ i en landskamp mellem Frankrig og Ungarn ved EM 2020, og måtte siden lade sig operere i Finland i slutningen af juni. Han tog også til Finland for nyligt for at blive tjekket, og her var alt som det skulle være og lægerne i Barca kunne derfor give ham det grønne lys. I sidste sæson blev det til 44 kampe og 11 mål fra Dembélés fødder.

Desuden var kampen i går første gang, at Dembélé fik lov til at lufte trøje nummer 7. Den snuppede han i sommers efter at Antoine Griezmann smuttede til Atletico Madrid. Indtil da havde Dembélé spillet i nummer 11. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ousmane Dembélé er tilbage efter 164 dage

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder