Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Chelsea øjner Sergino Dest

Transfermarked - 4. november 2021
Medie: Chelsea øjner Sergino Dest

© Getty Images


Sergino Dest har fået en anderledes rolle i denne sæson, da han er blevet rykket længere frem på banen mens han har en højreback bag sig, hvor han selv plejede at spille. Amerikaneren skulle egentlig også have startet inde mod Dynamo Kiev i tirsdags, men blev skadet og erstattet i sidste øjeblik.

Her var planen, at Dest igen skulle starte på højre kanten, men en skade betød, at Sergi Barjuan måtte omrokere og så kom Gavi på banen i stedet og pludselig var der fire midtbanespillere på banen fra start. Nu fortæller AS, at Chelsea har kig på Sergino Dest, som de finder interessant, men de er ikke villige til at imødekomme Barcas prisskilt, som spanske medier erfarer at have fået info om.

Således kræver Barca minimum 35 millioner euro mens Chelsea umiddelbart kun er villige til at give 25 millioner euro. El Nacional melder, at Chelseas interesse er relevant for januars transfervindue, så det er altså lige om lidt, at Sergino Dest kan befinde sig i en transferstorm, hvor han måske er på vej videre. Står det til Dest selv, så vil han blive i Barca.

At spille i Barca har altid været en drøm for Dest, som han ikke troede, han ville kunne opnå så hurtig. Han blev bare 21 år i går, så han har mange år i benene endnu, og spørgsmålet er om Barca kan klare at lade ham gå eller om klubben vil forsøge at beholde ham.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder