Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Dembélé er skadet igen!

Skader - 4. november 2021
Officielt: Dembélé er skadet igen!

© Getty Images


Ousmane Dembélé fik i tirsdags comeback fra sin skade efter at have siddet ude i 167 dage, men i dag melder Barca, at det franske lyn atter engang er skadet. Det vides endnu ikke hvor længe han må sidde ud.

Det går bare ikke med Dembélé. Franskmanden får nærmest aldrig lov til at komme rigtig i gang før han igen må gå skadet hjem. I dag melder Barca, at han døjer med problemer i venstre lår og at han derfor ikke er til rådighed.Det vides ikke hvor længe Dembélé er ude, men det må antages, at han i første omgang er ude af weekendens svære udekamp mod Celta Vigo på Balaidos. Lægerne vil følge skadens udvikling de kommende dage og derfra træffe beslutninger omkring muligheden for at spille igen. Spørgsmålet er hvor stor skaden er og om det kommer til at holde ham ude i længere tid eller om der blot er tale om en kort omgang.

Sergino Dest
Dest var udset til at starte inde i opgøret mod Dynamo Kiev, men i sidste øjeblik blev han erstattet af Gavi. Sergi Barjuan bekræftede efter kampen, at Dest pådrog sig en skade inden kampen og derfor ikke kom i spil. I dag bekræfter Barca, at Dest døjer med problemer i lænden. Heller ikke her vides det endnu hvor længe amerikaneren er ude.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder