Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca vil af med Coutinho til januar

Transfermarked - 5. november 2021
Medie: Barca vil af med Coutinho til januar

© Getty Images


Philippe Coutinho har været et af de største flops i Barcas historie taget pris og præstation i betragtning, og til januar vil klubben af med ham. Det melder avisen Sport, som erfarer, at Coutinho ikke indgår i planerne fremadrettet efter at Ronald Koeman blev fyret.

Koeman fik ingenting ud af Coutinho når brasilianeren var på banen og i de seneste to kampe under den midlertidige træner Sergi Barjuan, er Coutinho blevet bænket. Mod Dynamo Kiev kom han slet ikke på banen selvom Barca søgte et mål længe i kampen. Coutinhos dage i Barca er talte, men det kræver, at man finder en køber.

Barca er ikke interesseret i at udleje Coutinho for nu. Det handler om en permanent aftale, som sender ham videre i karrieren, da klubben på ingen punkter er tilfredse med hans præstationer. Coutinho tjener en massiv hyre i Barca og den vil man gerne frigøre, da der alligevel ikke kommer noget fra Coutinhos fødder og spørgsmålet er nu om Barca kan finde en køber til brasilianeren.

I januar 2018 hentede Barca Coutinho i Liverpool for langt over 100 millioner euro som på daværende tidspunkt gjorde ham til verdens andendyreste spiller. I dag er han den tredjedyreste, da Kylian Mbappé få måneder senere skrev permanent aftale med PSG. Neymar topper med 222 millioner euro. Desuden finder man også Antoine Griezmann og Ousmane Dembélé i top 8, så der er tale om ekstreme flops, som Barca har betalt enorme summer for.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder