Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Newcastle byder 410 mio. kr. for Ter Stegen

Transfermarked - 6. november 2021
Newcastle byder 410 mio. kr. for Ter Stegen

Newcastle har fået et kæmpe boost for nyligt, da klubben er blevet opkøbt og nu råder over en ejer, med langt flere penge end man kunne drømme om. Det er et projekt på et tidligt stadie, men allerede nu kigger klubben efter nye spillere og Marc-André ter Stegen er seneste mand til at blive sat i forbindelse med Newcastle.

Således rapporteres det i England, at Newcastle er klar til at hente Ter Stegen for 410 millioner kroner. Ter Stegen er på kontrakt i Barca frem til 2025, så der er ro på de indre linjer i klubben i den forbindelse, men man lader næppe sin førstekeeper smutte uden at sikre sig en backup. Og lige nu er Ter Stegen utvivlsomt førstevalget.Neto har ageret backup i nogle år, men har forsøgt at finde sig en ny klub, da han stort set har opgivet kampen mod Ter Stegen om at blive førstevalg. Desuden har Inaki Pena været udtaget til samtlige kampe i denne sæson, så overordnet set har man allerede keepere, som kender til førsteholdet og et boost på 410 millioner kroner ville lune i Barca.

Det til trods er Ter Stegen en vigtig brik på holdet og Barca accepterer næppe 410 millioner kroner i første omgang. Klubben vil helt sikkert forsøge at presse prisen højere op - specielt taget i betragtning af, at Ter Stegens kontrakt først udløber om fire år.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder