Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Journalister: Coutinho nægtede at spille

La Liga - 7. november 2021
Journalister: Coutinho nægtede at spille

© Getty Images


Philippe Coutinho ligner ikke en mand der kan fortsætte i Barca medmindre at Xavi har ham i planerne og kan få bare en smule mere ud af ham. Coutinho har været et gigantisk flop i Barca taget hans pris i betragtning og i går viste han den helt forkerte indstilling da holdet havde brug for ham.

Ansu Fati spillede en stærk første halvleg før han gik i stykker og måtte lade sig udskifte. Sergi Barjuans beslutning var at bede Coutinho om at varme op så han kunne komme på banen i anden halvleg, men som bekendt var det Balde, som løb på banen for Ansu Fati i anden halvleg og altså ikke Coutinho. Det var der en grund til.

Da Barjuan bad Coutinho om at varme op, var det en utrolig doven og ugidelig Coutinho, som rejste sig fra bænken på Balaidos. Den lade indstilling var ikke noget, som trænerteamet ønskede at se på, og det var helt tydeligt, at Coutinho slet ikke ønskede at løbe på banen. Journalister tæt på Barcas bænk fortæller, at Coutinho nægtede at spille.Coutinho er den dyreste spiller i Barcas historie og med det bidrag, han har givet på banen lige siden han ankom til klubben, må han betegnes som et gigantisk flop. Og i går hjalp han ikke sine holdkammerater, da der var brug for ham. I stedet måtte Balde på banen og selvom han forsøgte at sætte sit præg på kampen, så led han sammen med sine holdkammerater i anden halvleg, hvor Celta fik vendt 0-3 til 3-3.

Efter opgøret blev Sergi Barjuan spurgt ind til situationen, men det var ikke noget, som han ønskede at uddybe og han svarede blot at han slet ikke fokuserede på situationen, men i stedet den hårde kamp inde på banen.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder