Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coutinho afviser: Nægtede ikke at spille

Nyheder - 9. november 2021
Coutinho afviser: Nægtede ikke at spille

© Getty Images


Philippe Coutinho startede på bænken i Barcas kamp mod Celta Vigo og da Ansu Fati gik i stykker blev brasilianeren bedt om at varme op. Sergi Barjuan bad dog Coutinho om at sætte sig ned igen, da brasilianeren udviste en doven indstilling. Det afviser Coutinho dog.

Journalister tæt på episoden fortæller, at Coutinho nægtede at spille, men nu, hvor Coutinho er samlet med det brasilianske landshold, har han taget bladet fra munden og forsvaret sig selv.

- Jeg var meget overrasket, da jeg læste nyheden. Jeg har igennem hele min karriere været professionel - uanset hvor man kigger på mig i min karriere, har jeg altid udvist respekt for alle. Men journalister skaber altid sensationsoverskrifter og det forstår jeg, fortæller Coutinho og afviser altså at de negative nyheder omkring ham var korrekte.

- Det er ikke let at være ude i så lang tid, men jeg har det godt. Fysisk er jeg i bedring og jeg har ingen smerter eller problemer. Nu skal jeg bruge tid på at finde mit bedste niveau.

- Siden jeg er blevet erklæret fit for fight har jeg ikke spillet fra start i fire-fem kampe for at kunne opnå mit højeste niveau.

Coutinho er nu samlet med det brasilianske landshold før han vender retur til Barca, hvor han kan se frem til at samarbejde med Xavi, som i går blev præsenteret som klubbens nye cheftræner.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder