Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Riqui Puig har brudt Xavis reglement

Nyheder - 11. november 2021Avis: Riqui Puig har brudt Xavis reglement

© Getty Images


Umiddelbart har Riqui Puig allerede rodet sig ud i problemer. Da Xavi kom til klubben talte han om disciplin og han satte en masse regler i værks, som skulle respekteres i håbet om at forbedre det sportslige setup og gøre holdet mere konkurrencedygtigt end det nogensinde har været under Ronald Koeman.

Men Riqui Puig har ifølge avisen Sport brudt reglerne. Sport citerer journalisten Miguel Rico, som erfarer, at Riqui Puig er blevet fanget i at køre på et elektrisk skateboard i mandags sammen med en kammerat. Det er ikke noget, som man ønsker at se i klubben, da man udsætter sig selv for fare og en slem skade. Desuden er det ulovligt at køre to mand på et skateboard, så det var ikke bare Xavis regler, som Puig brød.Riqui Puig og hans kammerat var tæt på at køre galt på det elektriske skateboard, melder selvsamme kilde, men heldigvis kom de ikke galt afsted. Til gengæld er det næppe noget, som Xavi vil bryde sig om at høre netop som han er kommet til klubben og har sat strenge regler op. At køre på et elektrisk skateboard er egentlig ikke Xavis regel, men en generel regel for at man ikke sætter sig selv i positioner, hvor man potentielt set kan komme slemt til skade.

Riqui Puig er blandt de spillere, som Barcas fans håber at se mere til nu hvor Xavi er landet som cheftræner. Hverken Ernesto Valverde, Quique Setién eller Ronald Koeman så den store fidus til Puig - umiddelbart fordi, at han ikke er stærk i det defensive spil - så nu bliver det spændende at se, om Xavi kan udvikle Puigs klare kvaliteter. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

21 min. Pedri erobrede otte bolde mod Tyskland. ...
3 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
5 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
6 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
7 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
8 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
9 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
10 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
11 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
12 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder