Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Landskamp: Ter Stegen vraget - men var skadet

Landskampe - 12. november 2021
Landskamp: Ter Stegen vraget - men var skadet

© Getty Images


Tyske Marc-André ter Stegen missede sommerens EM, da han valgte at prioritere en operation og dermed skulle han være ude i længere tid. Han brugte sommerferien på genoptræning så han kunne være klar til den nye sæson, men måske er der noget buldrende under overfladet.

I hvert fald lignede det i første omgang, at Ter Stegen var blevet vraget af den tyske landstræner Hansi Flick til kampen mod Liechtenstein i går, men nu kan flere spanske medier berette om, at Ter Stegen har pådraget sig en mindre skade. Endnu er der ingen officielle meldinger og ej heller vides det hvilken type skade, han har pådraget sig.

Kampen mod Liechtenstein ville Ter Stegen helt sikkert gerne have været med i. Således var Liechtenstein på forhånd ikke spået nogen som helst chancer, og da Hofer fik rødt kort efter ni minutters spil, blev det en motorvej for Tyskland, som bankede Liechtenstein med vanvittige 9-0 på mål af Gundogan, Kaufmann (selvmål), Sané (2), Marco Reus, Müller (2), Baku og endelig et selvmål i sidste minut af Goppel.

Med sejren fortsætter Tyskland den klare position som gruppens absolutte tophold med 24 point. På andenpladsen dukker Nordmakedonien op med 15 point mens Rumænien har hentet 14 point. I bunden finder man Armenien med 12 point mens Island noget så skuffende kun har hentet ni point.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder