Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Om 50 dage kan Dembélé frit forhandle med andre

Transfermarked - 12. november 2021
Om 50 dage kan Dembélé frit forhandle med andre

© FC Barcelona


I adskillige måneder har Barca lagt i snak med Ousmane Dembélés bagland om en kontraktforlængelse, men endnu er der ingen aftale på bordet. Det ligner mere og mere at Dembélé har planer om at forlade Barca gratis til sommer, men det ønsker klubben ikke.

Laporta har gjort det klart, at Barca ønsker at forlænge med Dembélé. Udover, at han besidder enorme kvaliteter på banen når han endelig er skadesfri, så vil Barca for alt i verden ikke lade Dembélé gå gratis. Derfor håber klubben fortsat på, at man kan få forlænget med det franske lyn før han kan skifte gratis. Men om 50 dage må Dembélé tale frit med de klubber, han ønsker.

Når en spiller har et halvt år eller mindre tilbage af sin kontrakt må han påbegynde forhandlinger med øvrige klubber uden sin egen klubs tilladelse. Til gengæld kan han ikke smutte gratis til januar, så hvis ikke der er en kontraktforlængelse på bordet ved årsskiftet, så kan Barca kræve penge for ham hvis spilleren selv ønsker at skifte.

Alternativet er, at Barca fryser Dembélé ude og laver en Moriba på ham: Ingen spilletid før du forlænger eller også bliver du sendt videre. Med Xavi som ny cheftræner i klubben kan det dog ske, at Dembélé er kommet på andre tanker og snart forlænger sin kontrakt. Faktum er bare, at man efter adskillige måneder ikke har nået en aftale endnu.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder