Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dani Alves: Jeg vidste, at denne dag ville komme

Nyheder - 13. november 2021
Dani Alves: Jeg vidste, at denne dag ville komme

© Dani Alves - Instagram


En noget så opsigtsvækkende transfer fandt sted i går, da Barca fredag aften kunne annoncere, at klubben har hentet Dani Alves, som var klubløs. Dani Alves kommer til Barca fem år efter at han forlod klubben til fordel for Juventus. Og det var en særdeles glad brasilianer, som var på de sociale medier efter bekræftelsen.

Barca valgte lige omkring klokken 21 fredag aften at annoncere nyheden, men få minutter inden var Barcas SoMe-team i legehumør, da de på Twitter slog et simpelt opslag op med 'Good crazy', som direkte indikerede, at Dani Alves var på vej. 'Good Crazy' er en sætning, som Dani Alves altid bruger og få minutter efter kom nyheden så frem.

- Næsten fem år har jeg knoklet som en sindssyg for at nå hertil. Jeg vidste ikke, at det ville vare så længe og jeg vidste ikke, at det ville være så hårdt, men jeg vidste i mit hjerte og min sjæl, at dagen nok skulle komme, skriver Dani Alves på Twitter om skiftet og følger op:

- Jeg kommer hjem fra det sted, jeg aldrig forlod. Som jeg sagde før jeg skiftede: Jeg er en af jer, jeg ved ikke hvor længe drømmen vil vare ved, men forhåbentligt for altid.

- Vi ses snart det sted, som fascinerer mig mest med samme håb som første gang og samme ønske til at hjælpe med at opbygge verdens bedste hold. Jeg kommer hjem, følger Dani Alves op med.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder