Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Derfor ville Xavi have Dani Alves retur

Transfermarked - 13. november 2021
Derfor ville Xavi have Dani Alves retur

©


Mange taler om, at det er en kende uambitiøst at hente en 38-årig spiller til sin klub, men i Dani Alves' tilfælde er der nogle helt klare grunde til hvorfor, at Xavi valgte at trykke på knappen og bede klubben om at hente den transferfrie legende hjem.

Dani Alves er 38 år og har ikke mange år i sig som fodboldspiller endnu. En af hans drømme har helt sikkert været at afslutte karrieren i Barca og den mulighed får han nu. Men hvorfor er det at Xavi ønskede Dani Alves tilbage når han ikke former en del af fremtidens Barca? Det finder du svar på her.

Dani Alves var i Barca fra 2008 til 2015 og kender derfor klubben inde fra. Han anses for mange som klubbens bedste højreback gennem historien og desuden har han med sine 38 år en masse erfaring, som han kan bruge til at hjælpe spillere som Dest og Mingueza, der spiller højreback og stadig er meget unge.

Endeligt vil han utvivlsomt sætte gang i omklædningsrummet, da Dani Alves er en humørspreder, som elsker at danse, joke, høre højt musik og kan være med til at skabe en positiv stemning i truppen. Barca har ikke haft held med at erstatte Dani Alves siden han forlod klubben, så nu prøver man med Dani Alves selv og ser om det virker.

Hvad planen er i forhold til spilletid vides endnu ikke. Det vil Xavi helt sikkert blive spurgt om på næste pressemøde ligesom Alves selv vil blive spurgt ind til hele transferen når han bliver præsenteret. Det primære er dog, at han lander med erfaring fra klubben og kan hjælpe de unge spillere i deres udvikling.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder