Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Hvornår kan Dani Alves debutere for Barca?

Nyheder - 13. november 2021
Hvornår kan Dani Alves debutere for Barca?

© Getty Images


Dani Alves er tilbage i Barca og det var en nyhed, der skabte glæde blandt Barcas fans, da den kom ud fredag aften. Men man skal holde tungen lige i munden: Dani Alves får ikke debut her og nu. Og slet ikke mod Espanyol om en uge, som flere spanske medier ellers begyndte at skrive om.

Transfervinduet er ikke åbnet endnu. Det sker først når vi rammer januar og derfor har Barca da også kun offentliggjort Dani Alves-nyheden som en 'principiel aftale'. Aftalen er indgået og Dani Alves starter sin træning i Barca i næste uge, men debuten kan tidligst komme til januar. Dermed kommer han altså ikke i kamp lige foreløbig.

Inden året skifter skal Barca op mod Espanyol, Benfica, Villarreal, Real Betis, Bayern München, Osasuna og Elche. Og i disse kampe kan Dani Alves kun hjælpe udefra og dele ud af sin viden og erfaring og det er jo en af de primære grunde til at Xavi ønskede ham til holdet. Så Dani Alves-effekten vil allerede kunne bruges fra i næste uge når han lander på Ciutat Esportiva.

Et forsigtigt bud er, at han får sin debut mod Mallorca den 2. januar, men det er altså slet ikke sikkert. Hans form skal være på det rette sted lige som Xavi skal vurdere om Alves skal have spilletid i kampen. Ikke desto mindre skal Barcas fans vente lidt endnu før vi ser Dani Alves på banen igen.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder