Annonce


Annonce

Annonce

Tebas: Ansu Fati er bedre end Mbappé

Nyheder - 14. november 2021
Kylian Mbappé er utvivlsomt blandt nogen af de bedste fodboldspillere i verden mens Ansu Fati er godt i gang med at skrive sin historie. Mbappé har allerede vundet VM og slået sit navn fast på den store scene og med rygterne om, at han er på vej til Real Madrid, har La Liga-chefen Javier Tebas knyttet en kommentar til ham.

Tebas har altid ment, at La Liga har et bedre produkt end f.eks. Premier League selvom han ikke har tallene til at bakke det op. Heldigvis for Tebas og ikke mindst spansk fodbold, så har Mbappé planlagt at rykke til Real Madrid og det vil Tebas gerne se ske selvom Barca allerede har en spiller på samme niveau eller bedre, fortæller han til El Partidazo de Cope.- Vi ønsker altid at tilføje værdi til vores liga udefra, men vi har Ansu Fati. Det er en skam med hans skade, men da han var tilbage viste han, at han er lige så god - hvis ikke bedre - end Kylian Mbappé, lød det fra ligachefen Javier Tebas.

Man kan dog ikke sætte sammenligningen op direkte. Ansu Fati er blot 19 år mens Mbappé efterhånden er blevet 22 år og fylder 23 om en lille måneds tid. Der er altså nogle år i mellem dem og for Ansu Fati gælder det om at holde tungen lige i munden og håbe, at hans karriere ikke bliver ødelagt af skader. Det har ikke set godt ud på det seneste. Det positive er dog, at det ikke er den samme skade, som holdt ham ude i 10 måneder, som holder ham ude lige nu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tebas: Ansu Fati er bedre end Mbappé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder