Annonce


Annonce

Annonce

Busquets: Jeg er den samme for Spanien og Barca

Nyheder - 14. november 2021
Som Barca-fan har man oplevet en mærkværdig sæson med Sergio Busquets. Barca-kaptajnen har ikke været sprudlende når han har iført sig Barcas trøje under Ronald Koeman, men under Luis Enrique på det spanske landshold har han været helt forrygende.

Busquets er en Barca-legende med 645 kampe under bæltet for klubben. Dertil kan man tilføje de 132 landskampe for Spanien og dermed går han altså op på 777 kampe i løbet af sin karriere og med sine 33 år må det formodes, at han har lidt at give af endnu.

- Jeg er den samme spiller. Jeg synes, at det er blevet overdrevet en smule (forskellen på hans præstationer for Barca og Spanien).

- Det forholder sig sådan, at mange ting handler om resultatet. Derudover skal man også huske på formen på det ene hold i forhold til det andet hold. Jeg føler mig stadig vigtigt og hver dag forsøger jeg at imødekomme med maksimal intensitet. Jeg forsøger at nyde hver dag.

- Jeg føler mig godt tilpas og jeg er glad. Jeg håber, at jeg kan spille mange flere landskampe, men det kommer selvfølgelig an på mange ting. I dag er jeg glad og har det godt, fortæller han ifølge Marca.

Busquets om Xavi
- Xavi er en af de bedste spillere i Spaniens historie, hvis ikke den bedste. Jeg har været så heldig, at jeg kendte ham som spiller, og som person er han endnu bedre. Vi har været tætte på banen sammen med Iniesta og vi alle tre havde et specielt forhold på banen. At kunne udligne Xavis rekord (for lige så mange landskampe for Xavi) er en kæmpe ære taget hans karriere i betragtning.

- Jeg ønsker ham det bedste som træner og jeg ved, hvordan han ser fodbolden og hvordan han gerne vil spille. Jeg ved ikke hvordan han er som træner endnu, men jeg er sikker på, at vi går en god tid i møde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets: Jeg er den samme for Spanien og Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder