Annonce


Annonce

Annonce

Barca har brugt 700 mio. kr. i jagten på en højreback

Transfermarked - 14. november 2021




Siden Dani Alves forlod Barca i 2016 har klubben forsøgt at finde en højreback, der kunne slå igennem og for alvor kalde sig for fast mand. Det har ikke været tilfældet hidtil og mens Dani Alves har været ude på et eventyr, har Barca brugt lige knap 700 millioner kroner for at erstatte ham - blot for at klubben hentede ham retur igen.

Dani Alves er måske klubbens bedste højreback nogensinde og specielt hans sammenspil md Lionel Messi var helt igennem fantastisk, selvom Messi er så god, at han typisk har et fremragende sammenspil med alle spillere omkring sig. I bund og grund har Dani Alves egentlig erstattet sig selv: Barcas forsøg på at erstatte ham har slet ikke givet pote. Få overblikket her.



De 700 millioner kroner
Aleix Vidal: 126 mio. kr
Nelson Semedo: 265 mio. kr
Moussa Wagué: 37 mio. kr
Sergino Dest: 156 mio. kr
Emerson Royal: 111 mio. kr
Total: 695 millioner kroner

Barca hentede selv Dani Alves for 264 millioner kroner hvilket klubben absolut jubler over, da han endte med at give en langt højere værdi tilbage på banen. Undervejs har Barca altså forsøgt at erstatte ham med en håndfuld spillere og mens Semedo i første omgang lignede manden, der havde niveauet, blev han solgt til Wolverhampton.

Så kom Sergino Dest ind og han lignede igen en spiller, som havde kvaliteten til at ramme et højt niveau, men i den sidste tid under Ronald Koeman blev han rykket højere op på banen og fungerede slet ikke som højreback. Nu er Dani Alves tilbage i truppen og spørgsmålet er om han kan levere endnu en omgang fortryllende fodbold. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca har brugt 700 mio. kr. i jagten på en højreback

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder