Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Xavi Simons kan være på vej tilbage

Transfermarked - 15. november 2021
Medie: Xavi Simons kan være på vej tilbage

© Getty Images


Xavi Simons bliver i disse timer sat i forbindelse med et skifte tilbage til Barca fra PSG. Når sæsonens slutter meldes der om, at der er tale om en reel chance for at transferen sker, da cheftræner Xavi har søsat idéen om at hente Xavi Simons tilbage.

Ifølge Cadena SER var Xavi Simons navn allerede på bordet inden at Xavi overtog cheftrænerrollen i Barca og Xavi har siden sagt god for det. Xavi Simons agent, Mino Raiola, er kendt for at presse klubberne til enorme summer og da Raiola var i Barcelona i sommers, sammen med Erling Haalands far, blev der angiveligt også talt om Xavi Simons.

Præsident Joan Laporta ser også gerne Xavi Simons tilbage i Barca og ifølge mediet er Laporta vild med idéen såfremt at klubben kan hente ham gratis. Xavis Simons' kontrakt i PSG udløber til sommer, så han kan smutte på en fri transfer medmindre at PSG får ham forlænget inden da.Til gengæld skal man ikke forvente en endelig beslutning fra Barca på nuværende tidspunkt. Der er mange andre prioriteter, som klubben fokuserer på, og selv hvis Barca skal have penge op af lommen for at hente Xavi Simons, så sker det tidligst til januar.

Det er en gensidig ting, da Xavi gerne ser Xavi Simons i Barca mens spilleren angiveligt er klar på at returnere netop på grund af Xavi. Om det bliver ført ud i virkeligheden må vi vente med at se - lige nu har Barca to muligheder: Betale for Xavi Simons til januar eller hente ham gratis til sommer.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder