Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Busquets udligner Xavi på landsholdet

Landskampe - 15. november 2021
Busquets udligner Xavi på landsholdet

© Getty Images


De var holdkammerater i mange år og sammen med Andrés Iniesta blev de adskillige gange kåret som verdens bedste midtbane. Busquets har netop udlignet Xavi på det spanske landshold for flest spillede kampe og i dag er Xavi cheftræner i Barca - hvor Busquets stadig er aktiv.

Det er en smuk historie og da Luis Enrique valgte at placere Busquets i startopstillingen mod Sverige i aftes på La Cartuja, kunne Busquets efter opgøret glæde sig over, at han nu har spillet intet mindre end 133 landskampe for Spaniens A-landshold og en billet direkte til VM.

Busquets kan altså overgå Xavi på all time listen når han spiller sin næste landskamp. I dag ligger de side om side på 133 kampe hvilket er to flere end Andrés Iniesta, der også har lagt støvlerne på hylden når det kommer til landsholdet. Han er dog stadig aktiv i japanske Vissel Kobe.

Flest spanske landskampe - Barca-spillere
Sergio Busquets (133)
Xavi (133)
Andrés Iniesta (131)
Andoni Zubizarreta (126)
Cesc Fàbregas (110)
Gerard Piqué (102)
Carles Puyol (100)

Busquets kan nu glæde sig over, at han sammen med Spanien skal til VM og med det sikret, kan han nu vende snuden hjem mod Barca og påbegynde den nye æra under Xavi Hernandez, som allerede har trænet holdet i en uges tid og i denne uge begynder at få alle spillerne hjem fra landskampe.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder