Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coutinho tænker ikke på januar-exit

Transfermarked - 16. november 2021
Coutinho tænker ikke på januar-exit

© Getty Images


Philippe Coutinho har ikke haft nogen god tid i Barca rent spillemæssigt og hver gang, at transfervinduet nærmer sig sin åbning, dukker hans navn op. Lige nu vides det ikke om Xavi regner med brasilianeren eller ej - men Coutinho selv er ikke interesseret i et januar-skifte.

Da Barca i sin tid hentede Coutinho i Liverpool var det med håbet om, at han kunne dække noget af det hul, som Andrés Iniesta efterlod sig. Det har dog langt fra været tilfældet og desuden har han typisk spillet længere fremme i banen end vanligt og det har ikke gavnet hans spil. Tværtimod.

Coutinhos navn giver genlyd i Barca, da han hæver en høj løn, han var dyr at hente og han har ikke præsteret på det forventede niveau. Derfor har klubben sat hans navn på bordet såfremt der vil være en mulighed for at tjene nogle penge på ham. Xavi har valgt ikke at træffe nogle beslutninger omkring Coutinhos fremtid endnu, da den nye cheftræner først vil se Coutinho personligt og tage en snak med ham.

Noget overraskende blev Coutinho udtaget til det brasilianske landshold hvorfor han i disse dage ikke er hjemme i Barcelona. I nat er der Super Clásico når Argentina og Brasilien brager sammen og efterfølgende rejser Coutinho hjem og her vil han møde Xavi til en snak om, hvad træneren forventer af ham.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder