Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Dani Alves får nummer 8

Nyheder - 16. november 2021
Officielt: Dani Alves får nummer 8

© FC Barcelona


I morgen finder Dani Alves' præsentation sted på Camp Nou og i den forbindelse har Barca allerede tildelt brasilianeren et trøjenummer. Det bliver nummer 8, som bl.a. tidligere er blevet båret af Andrés Iniesta.

Der var kun få numre at vælge imellem, da Dani Alves i fredags blev offentliggjort som ny Barca-spiller for den resterende del af sæsonen. I og med at han ikke kan spille før til januar blev der spekuleret i, om klubben ville vente med at give ham et nummer.

På den måde ville man kunne se om nogle spillere ville forlade klubben og der ville blive frigjort nogle numre, men i samråd er Alves altså blevet tildelt trøjenummer 8 hvilket han også vil bære under sin præsentation i morgen.

Miralem Pjanic efterlod sig nummer 8, da han i sommers blev udlejet til Besiktas. At bære nummeret har dog også sit ansvar til følge, da det er ingen anden end Andrés Iniesta, som i årevis har sprudlet på Camp Nou med nummeret på ryggen.

Guillermo Amor, Hristo Stoichkov, Albert Celades, Phillip Cocu, Phillip Cocu, Andrés Iniesta, Arthur Melo og Miralem Pjanic har tidligere båret nummer 8 i FC Barcelona.

Se Dani Alves iført sin nye trøje med sit nye nummer
Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder