Annonce


Annonce

Annonce

Pjanic smidt af landsholdet: Drak sig stiv før kamp

Landskampe - 17. november 2021




Miralem Pjanic er fortsat ejet af Barca, men udlejet til tyrkiske Besiktas i denne sæson. Derudover er han typisk også fast mand på det bosniske landshold, men for nyligt gik det helt galt for den nu 31-årige bosnier. Han er nemlig blevet smidt af landsholdet forud for deres kamp mod Ukraine i aftes.

Det bunder i, at Pjanic aftenen før Bosniens kamp forinden mod Finland var blevet set i byen, hvor han drak alkohol, røg vandpibe og festede. Det var ikke noget, som den bosniske landstræner Ivaylo Petev var glad for at få information om, og derfor blev Pjanic hurtigt smidt af landsholdet.

Det var dog ikke med det samme, at nyheden om Pjanic' bommert kom ud. Han fik nemlig spilletid i kampen mod Finland - altså dagen efter sin bytur - men blev buet af fansene, da flere af dem havde set ham i byen. Det bosniske landshold offentliggjorde beslutningen på sin hjemmeside, da Pjanic altså havde brudt de interne linjer. Man går naturligvis ikke i byen og drikker sig fuld dagen før en kamp.



Set med Barca-briller er det heller ikke et godt tegn at sende. Pjanic havde det ekstremt svært under Ronald Koeman og er én af mange, mange spillere til at kritisere Koeman for sin måde at styre et mandskab på. Men selv uden Ronald Koeman som cheftræner i Barca kan Pjanic få det svært ved at skulle vende retur efter at have brudt de interne regler som det altså var tilfældet.

Herunder ses Pjanic ude i byen dagen før kampen mod Finland
Pjanic smidt af landsholdet: Drak sig stiv før kamp og Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pjanic smidt af landsholdet: Drak sig stiv før kamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder