Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Overfald og utroskab: Abidal fanget i midten

Nyheder - 17. november 2021
Overfald og utroskab: Abidal fanget i midten

© Getty Images


Eric Abidal har et stort navn i FC Barcelonas historie og mange vil helt sikkert huske hans aktive fodboldkarriere for de mange stærke præstationer på venstrebacken og ikke mindst at han undervej fik konstateret kræft, overvandt den og spillede med i Champions League-finalen mod Manchester United, hvor Carles Puyol lod ham løfte pokalen.

Da Abidal stoppede sin fodboldkarriere kom han senere retur til Barca, hvor han fungerede som fodbolddirektør, men altså måtte se sig selv fyret to år senere - fra 2018 til 2020. I dag er han fanget i midten af en bizar situation, som omhandler utroskab og overfald.Historien bringes af L'Equipe.

Den kvindelige PSG-spiller Kheira Hamraoui blev for få dage siden udsat for et groft overfald, da hun parkerede sin bil ved sit hjem og steg ud. Her kom hætteklædte personer hende i møde og overfaldt hende med jernrør. I første omgang blev holdkammeraten Aminata Diallo sat til høring, men det viser sig, at Eric Abidal måske har haft noget at gøre med situationen.

Således meldes det, at Abidals kone, Hayet Abidal, nu er anmeldt for overfaldet som en form for hævn, da hun har fået oplyst, at Eric Abidal havde en affære med Kheira Hamraoui da de begge var i Barca. Kheira Hamraoui var i Barca fra 2018 til 2021 - altså i samme tidsperiode, hvor Abidal var ansat som fodbolddirektør. Desuden var Kheira Hamraouis mobilabonnement opskrevet i Abidals navn og de to talte da også sammen.

Abidal har naturligvis erkendt sin uskyld i sagen og har sat sin advokat Olivier Martin på sagen. Abidal vil ikke have problemer med at dukke op i retten og give sit udsagn omkring overfaldet. Hvad sagen ender ud i vides ikke - men det er en noget så bizar situation, som Abidal pludselig er blevet inddraget i.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder