Annonce


Annonce

Annonce

Pjanic afviser: Et gammelt foto

Landskampe - 18. november 2021
Miralem Pjanic er stadig under Barcas vinger, men er udlejet til tyrkiske Besiktas, som gerne ønsker at beholde ham, men kun såfremt det rent økonomisk er fordelagtigt for dem. I mellem tiden har Pjanic været udtaget for det bosniske landshold, hvor han - i hvert fald i første omgang - blev smidt af landsholdet for at have festet dagen inden en vigtig kamp.

Bosnien skulle vinde over Finland for at gøre sig forhåbninger om at spille play off kampe til VM, men de glippede muligheden, da Finland bankede dem 3-1. Pjanic startede inde i kampen, men blev efter en times tid pillet ud - og buet ud. Efterfølgende kom det frem, at han aftenen forinden havde været i byen og røget vandpibe og drukket sig fuld. Det afviser han dog totalt på de sociale medier.

- Jeg kan officielt afvise nyhederne. At jeg ikke spillede (mod Ukraine) var en gensidig beslutning med træneren. Desuden er det et gammelt foto, skriver Pjanic således på sin Instagram-story og henviser til det billede, hvor han sidder og ryger vandpibe.

Der var også et billede af Pjanic på en natklub, men ifølge ham selv har han altså ikke været ude og bryde de interne regler. Hvorfor han ikke kom på banen mod Ukraine i den sidste kamp er dog ikke til at vide. Normalt ville han spille sådan en type kamp, men han fortæller selv, at der var tale om en delt beslutning mellem ham og træneren.

Du kan læse historien og se billederne her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pjanic afviser: Et gammelt foto

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder