Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stjerneholdet: 11 spillere med kontraktudløb

Nyheder - 18. november 2021
Stjerneholdet: 11 spillere med kontraktudløb

© Getty Images


Typisk formår en fodboldklub at forlænge kontrakten på deres store stjerner inden de udløber, men til den kommende sommer ser det ud til, at adskillige superstjerner lader kontrakten løbe ud. Heriblandt Barcas egen Ousmane Dembélé.

Dembélé og Barca har lagt i snak over længere tid om en kontraktforlængelse, men Dembélés bagland har været afvisende over for en ny kontrakt og Barca frygter, at franskmanden ønsker at lade sin kontrakt udløbe, så han kan smutte gratis til sommer. Hvis vi går ind i januar uden at Dembélé har forlænget sin kontrakt, kan han frit tale med andre klubber, da han på det tidspunkt vil have under et halvt år tilbage af sin kontrakt.

Kigger man ud i fodboldeuropa og på de - måske - kommende kontraktløse spillere, så kan man faktisk danne et stjernehold.Kontraktløse spillere til sommer
Mbappe
Insigne - Dybala- Dembélé
Franck Kessie - Paul Pogba
Azpilicueta - Sule - Rudiger - Cuadrado
Hugo Lloris


Skal vi en tur ud på bænken af de måske kommende kontraktløse spillere, så finder man en parade af stjernespillere. Flere spillere forventes dog at forlænge deres kontrakt inden vi når frem til sommer, men på nuværende tidspunkt har de alle til fælles, at deres kontrakt udløber til sommer.

Bænken
Alexandre Lacazette, Jesse Lingard, Henrikh Mkhitaryan, Gareth Bale, Luka Modric, Isco, Luis Suarez og Ivan Perisic.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder