Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca indgår ny aftale - 8 mand arresteret!

Nyheder - 18. november 2021
Barca indgår ny aftale - 8 mand arresteret!

© FC Barcelona


Det er ikke mange dage siden, at Barca stolt kunne præsentere deres nyeste samarbejde med det digitale firma Ownix. Men det er langt fra gået efter planen bare dage efter at de to parter glædeligt kunne trykke hinanden i hænderne. Otte mand er nemlig blevet anholdt, beretter adskillige spanske medier.

- Dette samarbejde mellem FC Barcelona og Ownix vil fremme en nye måde for klubben til at nå sine fans over alt i verden, da fansene nu vil have mulighed for at erhverve og eje digitale aktiver, der vil gengive uforglemmelige Blaugrana-øjeblikke gennem klubbens næsten 122 år lange historie via forskellige auktioner, der finder sted i løbet af sæsonen, skrev Barca således på sin hjemmeside for nyligt.

- Barca har en stor fanbase over hele verden og er førende på den digitale platform med over 400 millioner følgere. På grund af dette forsøger klubben hele tiden at finde på nye metoder til at nå tættere på sine fans og vi tror på, at dette samarbejde vil være med til at vi alle vokser tættere på hinanden, forklarede Joan Laporta i samme forbindelse.Men alt er ikke gået lige efter bogen siden samarbejdet blev indgået. Således er Ownix' israelske ejer, Moshe Hogeg samt syv andre blevet anholdt for påstået kriminalitet inden for kryptovalutaer. Ejeren er desuden også blevet anklaget for seksuelle overgreb.

Dette er næppe noget som Barca ønsker at forbinde sig sammen med og spørgsmålet er om man har indført en klausul der gør, at klubben kan trække sig fra aftalen i tilfælde af noget så vanvittigt som dette. Kriminalitet og seksuelle overgreb bør aldrig blive forbundet til klubben og situationen ærgrer helt sikkert Laporta, som ellers var utrolig glad for at indlede samarbejdet med Ownix.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder