Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Den udsatte kamp mod Sevilla er programsat

La Liga - 18. november 2021
Den udsatte kamp mod Sevilla er programsat

© Getty Images


Runde 4 af La Liga er endnu ikke spillet færdig. To kampe mangler at blive spillet færdig og her er den ene en ekstrem svært kamp for Barca, da de skal en tur til Andalusien og spille mod Sevilla på Sanchez Pizjuan, der altid er et svært sted at spille for catalanerne.

Nu er kampen dog blevet programsat og den officielle dato er den 21. december klokken 21 mens den anden udsatte kampen, Villarreal mod Alavés, afvikles to timer inden kampen. Også i runde ni blev der plads til to udsatte kampe, som nu også har fået en dato. Her er der tale om Real Madrids hjemmekamp mod Athletic Bilbao og Atletico Madrids udekamp mod Granda. De kampen spilles henholdsvis den 1. og 22. december

Inden Barcas kamp mod Sevilla skal Xavis mandskab ud i fem ligakampe hvor der i alt er 15 point på spil. I dag er der 10 point mellem de to hold i rækkerne, så Barca får brug for at vinde alle de point, som de kan frem mod kampen mod Sevilla for at komme tættere på toppen.

I dag befinder Barca sig helt nede på niendepladsen - 11 point fra topholdet Real Sociedad, som har imponeret med otte sejre, fire uafgjorte og blot ét nederlag. Modsat har Barca kun hentet fire sejre, fem uafgjorte og allerede tabt tre ligakampe.

Du kan se Barcas kampprogram herLynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder