Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mingueza: Vi havde brug for forandring

Nyheder - 18. november 2021
Mingueza: Vi havde brug for forandring

© Getty Images


Ronald Koeman var manden der gav Oscar Mingueza chancen på førsteholdet i sidste sæson og i denne sæson har Mingueza fortsat med at få spilletid, da Koeman forsøgte sig med Dest højere oppe i banen ligesom der generelt set har været brug for Mingueza på grund af skader.

Mingueza erkender dog blankt, at omklædningsrummet har haft brug for forandring, da atmosfæren ikke er hvad den har været tidligere. Han tror på, at Xavi kan bringe glæden tilbage.

- Omklædningsrummet havde brug for forandring. Atmosfæren var ikke-eksisterende og spillerne var ikke glade. Når du ikke er glad, når fungerer tingene ikke for dig inde på banen. Så har man brug for en ændring. Jeg er sikker på, at Xavi kommer til at gøre det godt. Spillerne tror på, hvad han siger, og det er meget vigtigt, fortæller Mingueza ifølge Marca.

- Vi træner hårdt og med høj intensitet. I dag har vi klare idéer og vi arbejder på at opnå vores mål. Kampen mod Espanyol kan hjælpe os med at ændre dynamikken i truppen. Det kan blive et vendepunkt for os i denne sæson. Men det er os, spillerne, som skal vise det. Vi skal vi, at vi vil kæmpe med om titler og at vi ikke er et ramt hold.

Xavis første opgave i spidsen for Barca finder sted om bare to dage når Espanyol kommer forbi Camp Nou. Den kamp spilles lørdag klokken 21 på TV2 Sport X.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder