Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nu har Xavi den fulde trup til rådighed

Nyheder - 19. november 2021
Nu har Xavi den fulde trup til rådighed

© FC Barcelona


Xavi havde i aftes for første gang hele sin trup til rådighed, da de sidste landsholdsspillere vendte hjem til Barcelona. Syv mand manglede og dermed får Xavi altså kun få dage med hele sin trup inden det gælder kampen mod Espanyol lørdag aften.

Araujo, Memphis, Demir, Coutinho, Lenglet, Frenkie De Jong og Balde var de sidste spillere til at vende hjem fra landskampene og i aftes blev der trænet på Ciutat Esportiva, hvor det altså var første gang, at de syv spillere fik hilst på deres nye cheftræner. Det er ikke gode vilkår forud for lørdagens kamp, at Xavi har så lidt tid med sine spillere, men det er trods alt vilkårene.

Mika Mármol, Álvaro Sanz, Lucas de Vega, Matheus, I. Akomach, Abde og Jutglà fra B-holdet deltog også i træningen og noget tyder på, at Xavi har tænkt sig at udtaget op til flere af dem, da truppen i dag døjer med skader lige som nogle spillere måske slet ikke indgår i Xavis plan og derfor ikke er tiltænkt en rolle mod Espanyol i morgen.

Holdet træner næste gang på Ciutat Esportiva i dag fredag klokken 18. Kort forinden dukker Xavi op til sit første pressemøde forud for en kamp. Det sket omkring klokken 15.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder