Annonce


Annonce

Annonce

Afsløret: Så lidt tjener Dani Alves i Barca

Nyheder - 19. november 2021




Dani Alves er ikke kommet til Barca for at tjene penge. Han kender udmærket til klubbens økonomiske situation og derfor har han slet ikke været interesseret i, hvad han kommer til at tjene. Hans kærlighed for klubben fik ham til at tilbyde sig selv - og det tog Xavi og Laporta imod hvorfor Alves i dag igen er Barca-spiller.

La Vanguardia kan afsløre, at Dani Alves tjener den mindste løn muligt i La Liga. Uanset hvilken klub du skriver under med i La Liga, så vil der være en mindsteløn. Den lyder på 155.000 euro i Barca - altså lige knap 1,1 millioner kroner - hvert år, men så meget kommer Dani Alves slet ikke til at tjene i Barca.

Lønnen i sig selv er utrolig lav i forhold til, at Alves spiller for Barca. Her tjener man normalt styrtende med penge, men på grund af klubbens økonomiske situation er Alves klar over, at der ikke er noget at komme efter rent økonomisk. Han har derfor accepteret den lavest mulige løn. Men hans kontrakt løber kun frem til sommer - altså i små otte måneder hvis man indregner november med.



Det betyder, at Dani Alves i løbet af sin kontraktperiode i Barca fra november til juni 2022 kommer til at tjene lige omkring 103.000 euro - eller 765.000,- kroner. Det er den løn, som Dani Alves kan hæve i løbet af sin periode i klubben. Ifølge medier har Barca og Alves dog mulighed for at forlænge kontrakten i yderligere et år.

Om der til den tid vil være mulighed for at øge lønnen vides ikke, men det virker urealistisk, da Barca til sommer næppe vil være meget stærkere rent økonomisk end de er i dag. Desuden vil Dani Alves være til den tid være 39 år og så giver det ikke stor mening at fylde mere i lønposen.

Heldigvis for Barca er Dani Alves kommet til klubben af ren kærlighed og i håbet om, at han med sin erfaring kan hjælpe spillerne og bidrage til et højere humør, end der har været under Ronald Koeman. Oscar Mingueza har netop været ude og fortælle, at flere spillere ikke var glade under Koeman og at der manglede forandring. Det kan du læse mere om her.

Kulinariske oplevelser, passion for fodbold og dit private livecasino Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Afsløret: Så lidt tjener Dani Alves i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder